Sunday, August 15, 2010

Semenyih - Balakong - Putrajaya - Kajang


Hari ni pg2 dah masuk ofis.. rasa mcm sebelah ptg aku ade hal je . Tak sangka bila dapat sms dari dia.. awalnya dia nak ke SOGO.. n aku rasa cam nak join je tapi malas lak sebab sesak.. aku suggestkan dia datang ke Kajang and at last dia bersetuju.. wah .. dapat gak jumpa.. dah 2 minggu x jumpa nie..


First.. g Jusco kat Balakong.. wah.. sales.. mmg best sangat tapi $$ je yg x de.. hahahaha.. tgk2.. cuci mata jek.. just dia bli pants tuk keja... dah puas jalan2 then decide nak g Putrajaya.. teringin nak g bazar kat sana.. pusing2 cari tempat... tak tau pun kat ne.. so cari je laa and at last jumpa gak kat Presinct 2... best... byk pilihan.. macam2 jenis makanan ada... yg menarik perhatian ialah gerai Roti John.. siap beratur lagi... aku pun ikut la beratur.. n memang best la roti john ni.. kena ngan selera aku.. kat sini just beli makanan tuk berbuka sementara nak cari restoren ... adela back up ...

1 comment:

  1. Is it possible Abercrombie clothing to turn a profit by gifting abercrombie Jeans promotional items and selling your inventory at the same time? Is it possible to Abercrombie Pants make large sums Abercrombie Tees of money by giving away promotional clothing? Abercrombie Shorts Will this practice bring awareness to your brand? Fashionable promotional clothing items are a great way to Abercrombie Sweaters help sell your
    brand to your target audience. Items like shirts and caps are favorites among most consumers especially when they receive them for free as a gift or give-away. Be it a screen printed tee shirt or an embroidered hat or polo shirt, your imprinted logowill leave a long lasting impression and gain a lot of attention by your targeted audience.

    ReplyDelete