Saturday, August 14, 2010

Kenapa Hati Tak Tenang???

Sejak akhir-akhir ni hati aku tak tenang.. tah laa kenapa.. psl keja??? psl perasaan??? tahlaa... pelik juga tu..

Pasal keja mmg agak tak tenang bila kena wat double works.. sepatutnya masuk je bulan puasa dah leh bersenang lenang tapi makin sibuk.. terpaksa ke hulu kehilir... nak wat spot check laa.. recheck document yg dah di hantar last month, adjustment report.. macam-macam.. ade je x kena ..

Pasal perasaan.. makin lama makin hilang perasaan aku kat dia.. kenapa??? kerana dia x serius ngan aku... just nak berteman tapi mesra.. membuatkan rasa sayang aku makin luntur n penah terfikir untuk menjauhi dia.. dan aku hanya senang berkawan... berkawan membuatkan aku lagi senang dan gembira. Tapi sampai bila??? Aku pun tak tau .. hanya Tuhan saja yang tau...

3 comments:

  1. moga semuanya elok belaka ok

    aminn

    >wanie<

    (malas log in)

    ReplyDelete
  2. munasabah diri..mungkin ada silap di mana-mana?






    latest entry Main Bowling Di Bulan Puasa

    ReplyDelete
  3. Is it possible Abercrombie clothing to turn a profit by gifting abercrombie Jeans promotional items and selling your inventory at the same time? Is it possible to Abercrombie Pants make large sums Abercrombie Tees of money by giving away promotional clothing? Abercrombie Shorts Will this practice bring awareness to your brand? Fashionable promotional clothing items are a great way to Abercrombie Sweaters help sell your brand to your target audience. Items like shirts and caps are favorites among most consumers especially when they receive them for free as a gift or give-away. Be it a screen printed tee shirt or an embroidered hat or polo shirt, your imprinted logowill leave a long lasting impression and gain a lot of attention by your targeted audience.

    ReplyDelete