Sunday, November 18, 2007

Weekend

Ahad...

Hari ni OT laie kul 7 aku dah siap.. sronok kot nak g keja ..... start kul 10 hingga 2... pnt nye.. x de cuti pun... tp $$ punya psl.. x cuti pun x pe... huhuhu...tp yg best nye.. mkn tgh hari dpt free laie.. hr nie still confront.. aku pun x tau nape dia x nak trs trg je ngan aku hal sbnrnya.. tah laa.. cam x de harapan dah.. aku pun dh pnt nak pk psl hal nie... dia still nafikan ade hubungan ngan gurl tu.. tp aku pelik.. tak kan gurl tu saja2 nak ngaku kot.. hmm.. aku bingung.. x tau sape yg btl sape yg slh... Thinking


Sabtu...

First time in my life kena keja hr Sabtu.. start kul 9 hingga 1.. pas blik kkeja aku pun bk laa web hotlink.. nak wat spot check.. ngan sape dia msg.. terkejut aku ngan beberapa no yg dia wat activ5.. aku pun mula wat serangan... guna hp adk aku n mula sms ngan sume no2 yg aku curigai... mmg memeranjatkan aku bl one of the no ... ngaku dah couple ngan dia sejak 3 bln lps... Ya ALLAH.... dugaan ape lgi yg dtg nie.. hancur luluh perasaan aku ms tu.. x sangka aku di madukan selama nie.. Crying 2 putus sudah.. kasih syg.. aku cuba dpt xplaination dr dia tp hampa... aku tdo dlm seribu pertanyaan...

8 comments:

  1. illa..jgn sedih2 ok..

    i've told u already what? this man cannot b trusted..

    but, one thing for sure, aku rasa baik ko focus kat kerjaya ko dulu.jodoh utk ko dah ditentukan..rilex ar beb..ok

    ReplyDelete
  2. tah laa wanie.. aku mmg frust gile ... tp nsb x cmpr aduk ngan keja.. dah arr aku rindu sgt kat dia.. dah jd camni plak

    ReplyDelete
  3. betul kata wanie tu iLL..

    aku mmg da agk dr awl lg.. [-(

    aku jupe dak arif ni.. aku tenyeh2 hidung dia kasi kemek b-( biar xde org nk dekat dia..

    anyway, pk masa depan dulu k.. jgn jd cm aku L-)

    ReplyDelete
  4. nisa..napa ngan nisa :(

    illa..jgn la pikir sgt rindu2..lg ko pikir lg laa rindu..wat xtau je..jgn layan sgt perasaan tu ok :)

    ReplyDelete
  5. kak cik.. man will always be a man.. remember that.. not only him.. inclusive everybody... family..relative...friends and anyone yg bernama lelaki.. face the reality.. that is what the nature is.. arhhhg... i am a man to.. :)

    ReplyDelete
  6. Wanie.. Nisa.. Wana. tq for ur support...


    kuchalana.. lelaki mmg x fhm gurl camne :-<

    ReplyDelete
  7. Is it possible Abercrombie clothing to turn a profit by gifting abercrombie Jeans promotional items and selling your inventory at the same time? Is it possible to Abercrombie Pants make large sums Abercrombie Tees of money by giving away promotional clothing? Abercrombie Shorts Will this practice bring awareness to your brand? Fashionable promotional clothing items are a great way to Abercrombie Sweaters help sell your brand to your target audience. Items like shirts and caps are favorites among most consumers especially when they receive them for free as a gift or give-away. Be it a screen printed tee shirt or an embroidered hat or polo shirt, your imprinted logowill leave a long lasting impression and gain a lot of attention by your targeted audience.

    ReplyDelete