Saturday, November 17, 2007

Lmnye x update blog nie.. huhu...

16 November...

Hr ni dpt blik kul 5 sbb one of my officer msk HSBC idol.. so kena g bg support .. tp aku tak g pun.. aku trs blik.. pnt laa sbb weekend ni aku kena keja... blik n sampai Kajang dlm kul 6.. sampai umah lpk2. mandi... pastu parent suggest ajak g men boling kat Metro Point.. so pegi laa.. we all berempat main.. 4games sume .. dr kul 8 sampai laa kul 10.30...nek lenguh tgn aku ni menghayun bola boling tue.. n for the first time aku dpt score 111.. score tertinggi yg pnh wat ... skang ni dah gian nak men boling lagi.. hahaha.. nsb dah dkt.. sng laa....


15 November

Aku hr ni wat query br.. check performance .. aku dpt kutipan dlm 30K++ .. sdgkan senior2 sume dah dpt 600 -700K..skit je laie nak dpt tier 1(incentive 2K-3K) syoknye... hr ni gak sume senior dpt voucher TESCO .. sorg RM100... aku just tgk je laa.. lum ade performance lagi... aku try nak mahirkan diri ngan system.. sbb nnt kena laju .. aku still slow.. huhuhu..


14 November...

Hr ni.. aku g HQ time rehat.. aku rehat kul 12 .. so x ramai sgt laa org.. nak mkn kat restoren pun senang.. x berebut... Hr ni gak officer aku Sherrene ajar aku nak wat Preview type of calling.. br nak blajar dah asyik kena jwb inbound call jerk.. dah laa aku x reti nak jwb pastu byk plak call in.. hmm.. sbr je laa... pastu blajar wat Autofeed n Manual Queue.. ni ok skit laa... leh gak aku handle.. :D Hr ni system asyik wat hal... suka 'hang'.. n hr ni gak ade Farewall Party.. dllm kul 5.30 kami sume dpt mkn free.. leh than laa lauk2 n kuih2 hr tue .. tp aku x de selera nak mkn.. ... dllm kul 6.30 at last officer suruh sume blik coz system still trk .. so dpt laa blik awal ari nie..



13 November...

X de yg menarik tuk ari ni.. cam biasa jer.. time komuter aku nek pg2 dah tetap.. kul 7.26 pg.. n aku akan sampai kat stesen KL kul 8.00 - 8.15pg.. still bz ngan keja sampai x de ms nak update blog nie.. ms blik dpt sms dr Customer Service HQ.. psl form aku yg nak buka akaun ilang.. so esok nye kena laa aku ke HQ...

12 November

Pg mcm mls nak bgn coz pnt blik paintball pun blum ilang... tp keja nak wat camne kan...dah laa ngantuk.. pnt.. hr tu kena stay back sampai kul 9.45.. ya ALLAH.. pnt tul .. aku dah semakin teror wat calling.. heheheh... sampai Kajang dah dkt kul 11 mlm.. hmm.. $$ nye psl.. terpaksa laa bersusah2 dahulu...


11 November
Ahad lps at last g gak aku ke paintball.. mula2 cam mls nak pegi coz Isnin nak keja.. tp at last pegi gak ... tak ramai gurl yg attend.. ms mula2 tu aku just lpk2 ngan Nisa jerk.. then kami incharge jg air.. dah beberapa jam br laa Elina, SIkin n Aienz sampai.. then lpk2 ngan dorg sume... aku pegi Shah Alam tu pun ngan member aku Apoda aka Hafiz... dia msk paintball tu so aku tumpang arr dia ... x laa pnt sgt nak tggu tren ... wpun ujan tp ttp enjoy tgk org2 yg men hr tue.. nak join tp nnt pnt nak keja Isnin tu x lrt plak.. dah laa Isnin sll keja sampai kul 9mlm.. tp x pe laa.. mayb next time...

3 comments:

  1. Is it possible Abercrombie clothing to turn a profit by gifting abercrombie Jeans promotional items and selling your inventory at the same time? Is it possible to Abercrombie Pants make large sums Abercrombie Tees of money by giving away promotional clothing? Abercrombie Shorts Will this practice bring awareness to your brand? Fashionable promotional clothing items are a great way to Abercrombie Sweaters help sell your brand to your target audience. Items like shirts and caps are favorites among most consumers especially when they receive them for free as a gift or give-away. Be it a screen printed tee shirt or an embroidered hat or polo shirt, your imprinted logowill leave a long lasting impression and gain a lot of attention by your targeted audience.

    ReplyDelete
  2. The brand is named after the famous American tattoo artist Ed Hardy. He was Abercrombie Hats a very famous tattoo artist and has published many ed hardy Hats books on tattooing techniques. But the ed hardy Caps tattoo has become a trademark through the efforts of a company called Christian Audiger. This company has ed hardy Hats been very famous and very powerful in the garment sector. In his opinion, desirable to create a brand called Ed Hardy and use art as a major selling point for the brand. This company buy ed hardy has been a great success and Ed Hardy clothing is a clothing brand most famous.

    ReplyDelete
  3. In most cases, thomas sabo charms buildings insurance covers the sourcing cost of rebuilding or thomas sabo restoring your properties structure in a case where it is destroyed by an event paid for thomas sabo bracelets by your home insurance plan, whilst contents insurance protects the price of replacing specified things. cheap thomas sabo watches Families are often demanded to order home insurance as a general condition of obtaining their mortgage, thpmas sabo although, they may be under no obligation to buy it using their mortgage service provider.

    ReplyDelete