Monday, March 5, 2012

Novel Terbaru Damya Hanna - Ingin Berkasih Lagi

Wah excitednya bila tau Damya Hanna dah ade novel baru.. lama gak tggu novel terbaru tulisan dia.. Sebenarnya aku kenal ngan Damya Hanna ni.. masa tu join satu web .. n dari situ bila diadakan gathering.. so dpt la jpa.. n baru la tau yg dia adalah Damya Hanna.. mmg excited masa tue.. 


Novel baru ni bertajuk Ingin Berkasih Lagi

INGIN BERKASIH LAGI (Mac 2012)
Harga: RM25, halaman : 640
ISBN: 978-983-124-765-5


Sinopsis:

Tidak mahu jatuh cinta! Itu prinsip Isyatul kerana bukan mudah untuk dia menyerahkan hatinya kepada mana-mana lelaki, lebih-lebih lagi kepada Amrin yang sentiasa mengejarnya tanpa jemu. Entah kenapa prinsip itu terbang dibawa angin lalu apabila hatinya dapat menerima lelaki itu ke dalam hidupnya.

Amrin membawa rombongan merisik. Isyatul dilamar sebagai bukti tahap keseriusan lelaki itu mencintainya. Namun, rombongan merisik pulang dalam kehampaan. Isyatul kecewa. Ada sesuatu rahsia yang cuba disembunyikan oleh ayahnya. Amrin pula merana sehingga membawa diri bertahun-tahun lamanya.

Keliru dengan percintaannya, Isyatul diduga dengan kehadiran Najwan. Sikap dan tutur bicara lelaki itu mencuit jiwanya. Dia ingin bercinta lagi. Namun, sejarah cinta lalu menyekatnya daripada menerima hati lelaki itu. Takut pisang berbuah dua kali. Apatah lagi, rahsia yang disembunyikan oleh ayahnya masih belum terungkai.


kredit to Damya Hanna

No comments:

Post a Comment