Sunday, June 5, 2011

Dah Makin Panas Dah Isu MV Prema Yin Arahan Gambit Ni

Ingatkan kejap je isu ni tapi makin dahsyat.. memang masa aku tonton video ni.. mengucap panjang. .hai.. tak kisah laa sape pengarah or pelakon nya tapi kalo dah salah tetap salah. .camne la si Shahz Jazle tu leh terima berlakon MV mcm nie.. isk.. tak patut langsung.. 



Malas dah nak komen coz dah makin teruk jadi kes nie.. kalo baca FB Gambit.. asyik caci maki jek.. dah macam2 page pasal boikot si Gambit nie.. kat SINI, SINI dan kat SINI gak ..   Rasanya Gambit pun dah xplain story line MV ni tapi tah laa.. .  

Gambit memaki bloggers

Discussion psl MV kat page Gambit di FB

Komen dari Mat Salleh mengenai MV

Harap2 Hal ni dapat disettlekan dengan cara baik bukan dgn cara memaki hamun dan saling tuduh menuduh antara satu sama lain..

sumber- FB, Twitter

2 comments:

  1. demmm!! malunya kalau dah Mak Salleh pon komen mcm tuh!!!bodoh giler la Gambit nih

    ReplyDelete