Tuesday, January 11, 2011

Fasha Berbikini


Macam x serik2 je si Fasha ni wat hal.. pas hal kisah mcm Halloween, skrg ni dengan photo berbikini lak.. then boleh lak nak salahkan org yg mengupload photo tue.. sendiri mau ingat laa.. skit2 salah then minta maaf.. bkn first time wat hal.. dah byk kali...




ni lak pengakuan fasha kat page dia..

Salam utk peminat yang saya kasihi.Ya, memang benar ini gambar saya yg memakai bikini dan kain pario berwarna hijau. Dengan rasa rendah diri, saya ingin memohon maaf kerana berpakain begini bersama 3 sahabat wanita di tepi pantai Tanjung Benua Bali pada 30 Dec lalu. Gambar ini telah tersebar luar dalam blog2 internet dan menjadi isu selepas sahabat saya Syazwani meletakkan di laman facebook miliknya.Saya amat kesal dengan perbuatan saya. Saya tidak sempurna dan tidak lepas dari melakukan kesilapan.Pls accept my apology.Thank You.


Photo : KOSMO & Page Fasha

5 comments: