Thursday, July 22, 2010

I Need A Sweet Vacation...

Memang nak sgt spend time tuk rest.. penat sgt skrg nie.. otak ni macam dah tak leh nak tampung dah ... betul2 nak sgt g bercuti or paling mudah sekali manjakan diri kat spa.. bestnya.. tadi time tension n stress siap leh terbayang kan betapa bestnya kalo dapat g spa.. hahahaha.. leh berangan lagi tue.. maklumlah semuanya tengah stress sampaikan bos kami nasihatkan kami supaya jaga kesihatan.. dia tak nak staff di bawah dia di serang tekanan mental or high blood pressure bila banci dah abis.. kelakar tue... tapi kenyataan.. sape leh bg cadangan.. kat mane nak g tmpt or vacation yg sweet n leh rest..

5 comments:

  1. bercuti di pulsu..lebih tenang saya rasa...:)

    ReplyDelete
  2. me too..stress sgt dgn tugas skrg

    ReplyDelete
  3. Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

    ReplyDelete
  4. bercutilah di Malaysia..hahaha gi pulau pon bes jugakk

    ReplyDelete