Sunday, June 20, 2010

Nuffnang....


Minggu lepas memang banyak dapat iklan. Memang income pun ok la. Thanks to nuffnang sebab letak iklan banyak.. Tapi minggu ni sikit sangat lak iklan tu.. tak tau laa mana larinya iklan-iklan tu semua.



Sekarang ni tengah nak upkan traffic supaya leh dapat buffered earning lak (BE) coz x penah lagi dapat. Almaklumlah pengunjung tak berapa ramai and lum capai tahap yang diinginkan. Hope satu hari nanti leh dapat BE

5 comments:

  1. wahh tahniahh..ni mesti dah kaya dengan earning nuffnang ni kan?

    ReplyDelete
  2. Sendra
    Tak de la kaya pun


    Nurul
    Sama la kita


    Qyn
    Tapi x la best dibanding dpt BE


    Hafiz
    TQ

    ReplyDelete