Monday, April 28, 2008

Jalan2 @ Genting


Jumaat 25 April lalu.. dia trn kL as usual.. cian dia kena tggu aku lama coz dia sampai stesen Kajang dlm kul 5.30pg tp aku 7.30pg br kuar umah .. hahaha.. tu laa rutin yg dia lalui tiap kali dtg kL .. then we all nek tren trn kat stesen kL.. mkn kat restoran mamak kat CM tue.. n then trs g pudu n bli tiket tuk ke Genting.. tiket kul 10.30 pg... lmbt laie .. so lpk2 je kat pudu tue.. sampai Genting trs g jenjalan area tue.. sbnrnya aku de tiket outdoor free.. tu yg nak g sgt tue.. ye laa.. rugi tak pakai tiket free tue.. byk gak laa aku main kat citu.. best sgt2.. maklumlah.. br first time aku main kat situ.. hahahaa..


4 comments:

  1. 1- apsal xkasik aku sket tiket tu..hahah


    2-oo apsal xajak akku wey jumpe nad


    3-TRAP tu kat manaaa??

    ReplyDelete
  2. weyh...g ah tgk blog aku tu :P

    ReplyDelete
  3. Wanie..

    1.. hahaha.. bl ms aku nak jpa ko :P

    2.. camne nak ajak.. ko tu jauh.. pastu aku sms x pnh reply .. hmmm


    3.. TRAP tu kat area Sungkai.. Perak



    Feera.. orait.. dah tgk.. nnt ade ms aku jwb k

    ReplyDelete
  4. Is it possible Abercrombie clothing to turn a profit by gifting abercrombie Jeans promotional items and selling your inventory at the same time? Is it possible to Abercrombie Pants make large sums Abercrombie Tees of money by giving away promotional clothing? Abercrombie Shorts Will this practice bring awareness to your brand? Fashionable promotional clothing items are a great way to Abercrombie Sweaters help sell your brand to your target audience. Items like shirts and caps are favorites among most consumers especially when they receive them for free as a gift or give-away. Be it a screen printed tee shirt or an embroidered hat or polo shirt, your imprinted logowill leave a long lasting impression and gain a lot of attention by your targeted audience.

    ReplyDelete