Sunday, August 19, 2007

SeTiA KeR ???

Hmm.. smlm last dia sms aku... dlm kul 3.45 ptg... pastu dah x de sms... hmm.. bz ke dia??? sampai x leh sms aku.. tah laa.. aku pun x tau.. mlm aku try sms.. tp x de reply.. aku anggap dia dah tdo.. mayb pnt ..

Pg td.. aku ttgu2 sms dia.. tp hampa... hmm.. x kan bz smpai nak sms pun x smpt.. x kan kedit hbs kot sbb br 3 hr lps aku share RM5... kedit aku RM5 leh thn lbh dr smggu.. hmm.. tah2 dia sms or call someone else.. cpt sgt kedit dia hbs.... tah laa

Dlm kul 12.55 tgh hari aku dpt sms dia.. dia ckp dah transfer duit.. dlm sms tu dia ckp kedit dia dah hbs.. hmm.. aku mmg pelik... cpt tul kedit dia hbs... so x pe laa. .nak wat camne sbb mmg dah x de kedit...

Then aku pun on9... mn laa tau dia on9 gak ... tp x de.. mayb dia de hal.. bz... tak pe laa.. aku pun bk laa friendster... check2 emel... then tgk profile dia.. dah ramai kwn2 dia.. sume nye gurl n brumur antara 16-18 taun.. sume nya muda2... then aku tgk lak testi dia.. rupenya dia slg berbalas testi ngan one gurl.. ingatkan biasa2 jer.. tp bl dah melawak psl buah hati.. aku pun terpk.. dorg ni ade hbgn istimewa agaknye.. n last testi dia tuk gurl tue.. "miss you...... " terkjt aku bl bc testi tu.. sdgkan dia x hntr pun testi mcm tu kat aku.. np leh jd camtu.. sape aku nie.. ??? siapa gurl tue.. ??? setia kah dia pd ku or aku je yg setia.. ................................

1 comment:

  1. Is it possible Abercrombie clothing to turn a profit by gifting abercrombie Jeans promotional items and selling your inventory at the same time? Is it possible to Abercrombie Pants make large sums Abercrombie Tees of money by giving away promotional clothing? Abercrombie Shorts Will this practice bring awareness to your brand? Fashionable promotional clothing items are a great way to Abercrombie Sweaters help sell your brand to your target audience. Items like shirts and caps are favorites among most consumers especially when they receive them for free as a gift or give-away. Be it a screen printed tee shirt or an embroidered hat or polo shirt, your imprinted logowill leave a long lasting impression and gain a lot of attention by your targeted audience.

    ReplyDelete