Friday, August 17, 2007

CarI KerjA


Smlm.. aku.. my bro n tunang dia ... g cr keja kat area Bangi.. sblm tu kul 10.00 kena g AMBANK Kajang coz nak settlekan hal penjamin keta aku.. dah sampai sana n jpa pegawai kat sana tapi pegawai tu tak tau cite lak.. hmm.. camne lak ex Boss aku nie... tah2 dia yg wat cite psl penjamin tue.. hampeh.. buang ms aku jerk...

Then trus ke Sapura kat Seri Kembangan coz kul 11 tunang my bro ade interview... best gak kat situ.. dia interview kt tingkat 6... mmg best tmpt tu coz dr dlm opis leh nmpk tasik kat area tue.. leh release tension.. tp ramai tul mat salleh kat situ.. managing director dia pun mat salleh... 60% pekerja kat situ mmg mat salleh... dlm kul 12 we all bertolak...

Sampai area Bangi.. we all g makan dulu kat Restoren Yus kat Seksyen 4 Tmbhn... then br trskan perjuangan cr keja .. hahaha.. pnt tul smlm.. jln2 area Bangi tue.. ade gak laa dpt g interview 2 tmpt.. tp x tau laa camne... kalo ade rezeki ..insya ALLAH...

Dlm kul 5.30 br sampai umh.. sampai kena migrain arr aku sbb punya laa pns spnjg smlm.. hmm...

1 comment:

  1. Is it possible Abercrombie clothing to turn a profit by gifting abercrombie Jeans promotional items and selling your inventory at the same time? Is it possible to Abercrombie Pants make large sums Abercrombie Tees of money by giving away promotional clothing? Abercrombie Shorts Will this practice bring awareness to your brand? Fashionable promotional clothing items are a great way to Abercrombie Sweaters help sell your brand to your target audience. Items like shirts and caps are favorites among most consumers especially when they receive them for free as a gift or give-away. Be it a screen printed tee shirt or an embroidered hat or polo shirt, your imprinted logowill leave a long lasting impression and gain a lot of attention by your targeted audience.

    ReplyDelete