Tuesday, September 20, 2011

Interview

Semalam g interview di HSBC Cyberjaya.  Interview schedule kul 1tgh hari tapi sampai 5.30 ptg baru abis.. hmm.. First stage, ujian grammar, 35 soalan selama 16 minit.. setiap soalan ada masa yg di tetapkan, kalo lambat jawab mmg kosong la soalan tue.. frust gak sebab satu soalan tak di jawab.. ingatkan dah tak lepas coz kalau tak lulus then kena balik rumah.. alhamdullillah aku lepas stage 1.. then stage 2 lak.. screening interview dgn HR.. agak santai.. just tanya soalan simple2.. macam kenapa nak keja kat sini, apa kelebihan.. mmg aku relax je time nie.. stage ketiga paling lambat.  Kul 5 baru la line manager tu turun ke tempat interview.. dalam 5.30 ptg baru la balik.. punya la lama.. dalam kul 3.30 ptg baru la aku makan .. tu pun bila HR Manager tu suruh aku makan sementara nak tggu line manager.. makanan kat cafe ni murah sgt.. berbaloi2.. aku tgk facilities kat sini byk.. ruang ofis cam santai sgt.. ada di sediakan tempat tuk online.. ramai laa staff2 yg tgh break, main facebook kat sini.. bestnya  kalau aku dapat keja nie..

1 comment:

  1. all the best beb! ;P insyaallah ade le rezeki tuh..

    ReplyDelete