Wednesday, September 7, 2011

3 Syawal 2011


3 Syawal time berjalan balik.. Malangnya ramai lak sedara mara yg balik kg tahun nie.. call org ni xde, call org tu x de.. isk isk isk.. sedih tul kat kami nie... Then g umah kawan mama kat Rinching.. kat sini makan nasi lemak (tapi x rasa cam nasi lemak .. rasa cam nasi minyak) sedap gak laa... tp x de pic.. segan nak amik pic kat umah org.. Pastu ajak ayah singgah kat MCD drive tru.. dah ngidam nak makan GCB Double.. dah sebulan menunggu akhirnya dpt gak.. risau kat GCB dah x de lagi..


Pastu call punya call, at last aku suggest ajak g Umah Pak Teh kat Melaka.. so kami pun meneruskan perjalanan.. Tapi baru half way kat Seremban, tgk jalan balik ke KL dah jem teruk.. tak bergerak coz Jumaat ramai dah start keja.. nak x nak terpaksa la patah balik takut sampai lambat.. memandangkan Jumaat ayah kerja.. so tukar plan g umah sedara kat Sg Long lak..






5 comments:

  1. mmg malas kan nak ngadap jem...
    tapi best dpt gi beraya :)

    ReplyDelete
  2. cantiknye cermin besar dier... aku ni da la ske cermin! ;P

    ReplyDelete
  3. aini
    hehehe


    zuriey
    selamat hari raya


    rasp
    aah mmg best.. time ni je la cuti pnjg n nak jpa sedara mara


    Nanie
    mmg cantik pun mcm kat hotel

    ReplyDelete