Sunday, September 4, 2011

1 Syawal 2011 Part 2

Selepas sesi memohon ampun dan maaf dan sesi bergambar, kami pun memulakan sesi beraya.. First rumah yg kami terjah rumah ex jiran kami dulu di Penjara Kajang.. mmg best tul makan kat sana.. sedap n menyelerakan.. menu soto, and of coz pulut, rendang.. kek.. mmg kami mkn byk hari tue.. 




Rumah kedua plak di Prima Saujana Kajang.. rumah Mak Su aku a.k.a sepupu ayah aku.. ketupat and nasi impit wajib tue.. selain tu kuih muih dan yang special jeruk.. mmg lain dari yang lain..





Rumah ketiga plak, rumah cousin ayah aku lagi .. kali ni di Kg Sungai Ramal Dalam.. kat sini yang specialnya sayur lodehnya di goreng bukan berkuah.. ni makanan ala-ala Jawa...





 Bersambung ;)


2 comments:

  1. meriahh... bler nak wat open house ni?? hehe

    ReplyDelete
  2. mayb next 2 weeks kot, skali besday anak buah..

    ReplyDelete