Friday, July 1, 2011

Hobi Mereka Block Kereta Orang...

Fed up.. itula yg aku rasa tiap kali time nak blik ofis kereta kena block.. mayb small matter bg sesetengah org tapi bg aku ni big matter. Mmg la ditinggalkan no phone skali.. tapi cuba bygkan kalau hari2 nak call org2 yg hobinya suka block keta org nie.. tak ke parah kredit hp tue.. dah tau diri tu block keta org.. kuar la ofis tu awal skit,.. ni tak.. kita lak nak tunggu dia .. tak bertamadun btl org2 ni.. lain kali kalo nak parking, datang la awal .. jgn suka suki je nak block keta org.. btl la kata org.. nak mengajar "org tua" lagi susah dari budak2.. dah terbukti pun...  Menyusahkan betul.. Sampai kan aku letak note kat dashboard keta aku yg berbunyi 

"IF YOU WANT TO BLOCK MY CAR, PLEASE MOVE B4 5PM.
I DONT WANT TO WASTE MY PHONE BILL TO CALL U..!!!!"

Boleh lak parking sblh2 camtu.. nyusahkan tul

Dah terbukti berkesan.. dah 2 hari tak de org block keta aku.. ade skali tu nak kuar punya la susah.. nak call tak de kedit lak tue.. berpusing2 gak laa stereng tu sampaikan ade pak cik yg lalu kat situ sarankan aku langgar je kereta tue.. hahahaha.. bravo la pakcik..

owner kereta ni pentingkan diri, parking byk tp parking kat tmpt yg tak sepatutnya...


5 comments:

  1. viva merah tu parking camtu sbb dia fikirkan diri sendiri. senang nak kuar. manusia mcm tu lah. selfish. cit.
    *tetibe emo.hee*

    ReplyDelete
  2. itu la psl.. mmg selfish sgt2

    ReplyDelete
  3. ape kate call jengkaut sodok je kete tu..baru mananah telinge owner park cam tu.hahaha.


    Entri terkini :Kehenseman aku terserlah bile berkaca mata ^_^

    Watch my video song!!

    ReplyDelete
  4. pasni ce 'tulis' sket kt body keta yg block tu.. Orang lain sanggup datang awal cari parking, apsal dia xbleh?? nk senang ja suma..

    Pekerja KFC Pengotor

    ReplyDelete