Friday, September 10, 2010

Raya Pertama...



Pagi-pagi dah bangun.. tapi x g solat raya.. off for this year... so g dapur.. tolong-tolong ape yg patut.. maklum lah tahun ni ahli bertambah so.. kena laa bantu membantu supaya si kecik tu tak meragam.. n ade org tolong tengokkan...

theme pink taun nie

Pas dah tolong apa2 yg patut di dapur baru laa mandi raya n then mengemas n menghidang juadah.. selepas ayah n adik lelaki balik dari masjid, kami pun bermaafan .. then sanak-saudara henti-henti berkunjung.. datang beraya plus melawat orang baru yg baru je berusia 2 hari.. tahun ni kami just beraya di rumah coz adik ipar yg baru je bersalin dan berpantang di rumah aku selama dua minggu.. lagipun aku cuma cuti 4 hari je and isnin akan ke ofis kembali...

mama n papa Rayyan

Juadah hari pertama ni.. nasi minyak, ayam rendang, daging masak hitam.. lontong, nasi impit n juga ketupat... hari ni mmg aku tak makan nasi langsung.. asyik ulang2 makan ketupat n rendang ayam yang sememangnya favourite aku...

3 comments: