Tuesday, July 6, 2010

Ping???

Sejak dua menjak ni .. agak pelik bila nak ping blog kat GB... selalu bila ping je kuar blog orang lain.. tak tau la nape.. n entry-entry aku lak x leh nak ping... dah beberapa kali aku delete blog2 yang tak berkenaan tu tapi still exist.. isk nape la jadi mcm ni... Orang lain rasanya ada tak problem macam ni eh.. susah la camni.. dah la blog picisan.. lagi la jarang ada pengunjung.. huhuhu

3 comments:

  1. sye pon ade masalah yang same jugak...! =(

    ReplyDelete
  2. klik kat rumah dulu
    then baru boleh ping..;)

    jenguk2 lah blog saya k;) http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. nizam pun pernah kena mcm ni...
    huhuhu

    ReplyDelete