Sunday, May 30, 2010

AWARD LAGI....



Thanks to Yana Kenja sebab bagi semua award ni.. Dah terima award so kena la jawab pula tag2 ni sume..

First award "Beautiful Blogger Award"

Second award "Nice Blogger Award" . Ni la jawab tag lak



1- Apa yg bermain difikiran anda sekarang ni??
Tengah tension dengan one friend

2- Apakah nama samaran u'all??
Illafira - web

Zila - kawan2 ofis n ipt

Safira - kawan2 sekolah

Kakak/Dila - famili terdekat


3- Berikan 3orang yg u'all sayang...
Ayah
Mama

Adik2

4- Panggilan utk siDIA
None sbb single ;)


5- Hadiah yg korang impikan dari seseorang yg istimewa..
Percutian yang romantis.. (hahaha.. ade ke yg nak bagi :P)


6- Blog mane yg korang suke visit??
Sume blog yang ade.. especially psl personal

7- Tag kan kepada 15org rakan blogger korang...
Akan di inform kemudian



Award ke 3 "Blogwalking Award"




Award ke 4 "Kuat Makan Award"




Finally, kena jawab tag lagi...
1- Apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam dari belakang?
Kalo ade kesempatan, nak face to face n nak tau nape dia wat mcm tue


2- 6 orang dihati anda?
Ayah

Mama

Adik2

Mak Tok (nenek sy)
Kawan2 saya
Kucing2 saya
3- Anda rasa anda comel?
Comel ke??? hahahaha

4- Single or taken ?
Of course single


5- Blog yg anda suka?
Sume blog yang penah di lawati.. hahaha.. sume blog pun suka coz blog melambangkan keperibadian seseorg..


6- Adakah bilik anda kemas setiap hari ?
Ikut mood, kalo rajin mengemas.. mama ckp bilik aku mcm tongkang pecah..


7- Lagu terakhir yang anda dengar ?
Inikah Cinta

8- Last text message ?
X la dari kawan

9- last phone call ?
Mama

10- hari terakhir anda nangis ?
Beberapa hari lepas masa tengok drama


11- 5 kaler favourite anda...
pink

purple

blue sky

merah
hitam

12- orang terakhir anda berYM ?
kocai 83

13- Game yg anda paling suke??
Sims 2

14- Adakah anda peminat MCR ?
MCR tu pe.. x tau


15- Apakah perasaan anda jawab tag ini?
blank
16- Anda rs tag ni best?
okla dari x de


Nak tag sape ye.. ha.. semua follower2 blog aku nie..


GEE

Uncle
Etty
Nanie
Gransazer
Cipeng
Hairi
Amir

2 comments:

  1. waaaaa...byknyer award n tag...huhuhu

    ReplyDelete
  2. hahaha.. bila amik n buat ye tag tue..

    ReplyDelete