Friday, April 3, 2009

Dah April...

Sedar x sedar skang ni dah msk bln April.. cptnye ms berlalu... bln April ni x de sgt plan nak wat.. just 4 n 5 April ni de cuti2 ngan member kat Genting.. booking dah lm since February laie.. so decide nak pegi laa..
2 April .. ari ke2 bln April.. yg bestnya dpt blik awal.. dah 2 hr berturut2 aku dibenarkan blik awal.. bestnye... mlm tu ngah on9 tup2 bibik pggl coz ade org nak jpa.. hmm.. suspen gak mulanya.. rupenya kwan lama aku since primary laie.. nama dia Syikin.. rupenya dia dah nak kawin.. sbb tu laa dia sampai di rumah aku .. nak hntr undangan.. majlis nya pd 2 Mei ni.. ramai gak member yg kawin tarikh tue.. tp malangnya aku x dpt nak attend coz vacation ngan officemate yg dah diplan since February dah tggu ms je nak sampai.. tp aku mta famili aku wakilkan.. laiepun majlis nye di kwsan tmpt tggl aku jek.. so x de mslh aarr..

1 comment:

  1. Is it possible Abercrombie clothing to turn a profit by gifting abercrombie Jeans promotional items and selling your inventory at the same time? Is it possible to Abercrombie Pants make large sums Abercrombie Tees of money by giving away promotional clothing? Abercrombie Shorts Will this practice bring awareness to your brand? Fashionable promotional clothing items are a great way to Abercrombie Sweaters help sell your brand to your target audience. Items like shirts and caps are favorites among most consumers especially when they receive them for free as a gift or give-away. Be it a screen printed tee shirt or an embroidered hat or polo shirt, your imprinted logowill leave a long lasting impression and gain a lot of attention by your targeted audience.

    ReplyDelete