Wednesday, December 10, 2008

Prestasi...

Td manager aku pggl sorang demi sorg DCR kat situ.. ingatkan nape rupenya psl collection and achievement.. time aku td.. dia inform that prestasi aku merosot kebelakangan nie.. mmg aku akui.. dah 2 bln aku tak achieve target... tah laa.. oct lepas mayb ade alasan coz bz ngan performance tuk annual dinner. Tp tuk bln Nov tah laa.. x tau laa pe yg tak kena.. tp mmg aku agak stress bln Nov nie.. byk sgt prob. .. hy member2 tedekat je tau pe prob aku .. still now tak dpt nak solve laie.. tp hrp2 bln Dec ni prestasi aku back to normal..

3 comments:

  1. haa kuar pun..beb kalau ada apa2 ko nak cerita..cerita lar :)

    ReplyDelete
  2. mslh2 biasa yg tak hbs melanda.. huhuhu

    ReplyDelete