Wednesday, June 25, 2008

Weekends...

Sabtu aku keja as usual. Bosan gak laa kena keja pas cuti.. hbs keja teman office mate aku g Midvalley practice boling coz nnt dia ade tournement... mula2 ingat nak main skali tp memandangkan ramai sgt yg teror segan plak aku nak join .. so just tgk je laa dorg practice.. dlm kul aku gerak blik dulu coz ade hal.. tak dpt teman officemate practice smpai hbs..
Happy Birthday
Ahad plak aku tak g keja.. hr ni besday adik bongsu aku.. hadiah aku dah bg awal2 as she requested nak hp.. so nak mkn kat luar je laa... dllm kul 2 ptg kuar.. g Cavenzi kat balakong sbb adik lelaki aku nak tgk brg2 yg dia dah order tuk rumah br dia.. dkt sejam gak laa kat sana.. then g Jusco Balakong.. kat sini beratus gak hbs.. beli lagi 2 helai baju.. hehehehe
Cell Phone 2
Mula2 nak mkn kat Sg Ramal tp at last mkn kat food court jerk coz dah lewat sgt.. so raikan besday adk aku kat situ je laa... tp tak ksh laa aslkan dia hepi

1 comment:

  1. Is it possible Abercrombie clothing to turn a profit by gifting abercrombie Jeans promotional items and selling your inventory at the same time? Is it possible to Abercrombie Pants make large sums Abercrombie Tees of money by giving away promotional clothing? Abercrombie Shorts Will this practice bring awareness to your brand? Fashionable promotional clothing items are a great way to Abercrombie Sweaters help sell your brand to your target audience. Items like shirts and caps are favorites among most consumers especially when they receive them for free as a gift or give-away. Be it a screen printed tee shirt or an embroidered hat or polo shirt, your imprinted logowill leave a long lasting impression and gain a lot of attention by your targeted audience.

    ReplyDelete