Wednesday, June 18, 2008

Perihal Office...

12 n 13 June aritu ade jualan mkn kat office.. tujuan utama jualan tu ialah tuk membantu one of our officer yg memerlukan $$ tuk menampung perbelanjaan di hospital. Officer ni sbnrnya melahirkan bayi pramatang (7 bln) n baby ni tpksa di ltkkan di dlm incubator.. caj sehari lbh krg dlm RM3oo++.. so as human n frens.. kami sama2 nak membantu..
Pada 12 June, menu hr tu ialah nasi tomato yg di jual pd harga RM7. mmg agak mahal tp disbbkan tuk membantu.. kami tak ksh.. mskan mmg sedap.. so hari tu kami just mkn dlm ofis je laa...
13 June plak .. menu nasi beriani.. harga RM7 juga.. bg aku ns beriani lagi best.. sambutan tuk jualan mmg menggalakan.

3 comments:

  1. Is it possible Abercrombie clothing to turn a profit by gifting abercrombie Jeans promotional items and selling your inventory at the same time? Is it possible to Abercrombie Pants make large sums Abercrombie Tees of money by giving away promotional clothing? Abercrombie Shorts Will this practice bring awareness to your brand? Fashionable promotional clothing items are a great way to Abercrombie Sweaters help sell your brand to your target audience. Items like shirts and caps are favorites among most consumers especially when they receive them for free as a gift or give-away. Be it a screen printed tee shirt or an embroidered hat or polo shirt, your imprinted logowill leave a long lasting impression and gain a lot of attention by your targeted audience.

    ReplyDelete