Friday, February 1, 2008

Cite Minggu Ni Plak..

Starting mggu ni sumenya lancar.. wpun target aku x sampai gak tp tak pe laa.. x de rezeki aku laie.. cuba bln 2 ni lak.. tp yg pntg collection aku naik.. mggu last setiap bln mmg laa stress skit sbb nak kejar org2 yg tak byr utang tp tak pe laa... sume keja sama je.. ade time hepi n ade time stress...
Hari Selasa ari tue 29hb aku dpt confirmation letter.. maknanya tempoh percubaan dah tamat.. so pas ni kena keja elok2 laa... sampai laa contract aku tamat 29 Oct 2009 nnt.. tah laa.. smpt ke tak reach tarikh tue.. huhuhu...
Mggu ni gak aku mls nak layan dia.. msg dia aku jrg2 reply.. tah laa... makin lama makin tawar hati aku kat dia...Hari ni.. Jumaat 1/2 dia ade kat UKM sbb ade lawatan kat sana.. tp aku mmg mls nak jpa dia.. biar laa kat dia.. dia pun x de kesungguhan nak jpa aku.. so wat biasa je laa... makin aku pk psl dia makin tensen aku di buatnya.. dh laa tensen ngan keja .. ngan dia laie.. so aku berserah je laa.. kalo ade jodoh ade laa .. kalo x de .. x de laa.. aku redha..

3 comments:

  1. err napa ko tensen balik ngn dia..

    rileks arr beb

    oo congrats eh..atas confirmation ko tu

    ReplyDelete
  2. dia tu bl ngan kwn2 dia lgsg x ingat aku.. dia cuma ingat aku bl dia boring jek ...

    ReplyDelete
  3. Is it possible Abercrombie clothing to turn a profit by gifting abercrombie Jeans promotional items and selling your inventory at the same time? Is it possible to Abercrombie Pants make large sums Abercrombie Tees of money by giving away promotional clothing? Abercrombie Shorts Will this practice bring awareness to your brand? Fashionable promotional clothing items are a great way to Abercrombie Sweaters help sell your brand to your target audience. Items like shirts and caps are favorites among most consumers especially when they receive them for free as a gift or give-away. Be it a screen printed tee shirt or an embroidered hat or polo shirt, your imprinted logowill leave a long lasting impression and gain a lot of attention by your targeted audience.

    ReplyDelete