Wednesday, February 6, 2008

At Last...

Td ms kat office time ngah wat keja .. officer pggl aku.. ingatkan aku ade wat slh ke ape .. rupa2nya dia mta no akaun aku.. sbb bln Jan aku sampai target.. target aku just 725K tp aku dpt 832K.. kalo diikutkan aku leh dpt RM700 tp sbb service level aku just 80% bknnye 82% so just dpt RM500 je laa... x ksh laa.. RM500 pun duit gak kan..
Sbnrnya skim incentive br mula 2008 .. tuk staff yg br .. [kurang 3 bln] target kurang skit n incentive pun around RM700 je (maksimum) . aku bernsb baik laa sbb Jan bln ke3 aku so dpt laa rs $$ incentive tu.. kalo nak ikut yg sbnrnya.. jauh laie nak dpt.. at least kena cecah RM951K... nmpknya Feb ni kalo aku x dpt 951K with service level 82%, x dpt laa incentive laie.. dh laa bln Feb ni pendek n byk cuti plak tue.. mesti laie ssh nak capai target.. hmm.. kena berusaha laie laa aku nie.. aku mmg dah try sebaik yg boleh.. kalo ade rezeki insya ALLAH.. dpt laa aku sampai target laie bln nie..

1 comment:

  1. Is it possible Abercrombie clothing to turn a profit by gifting abercrombie Jeans promotional items and selling your inventory at the same time? Is it possible to Abercrombie Pants make large sums Abercrombie Tees of money by giving away promotional clothing? Abercrombie Shorts Will this practice bring awareness to your brand? Fashionable promotional clothing items are a great way to Abercrombie Sweaters help sell your brand to your target audience. Items like shirts and caps are favorites among most consumers especially when they receive them for free as a gift or give-away. Be it a screen printed tee shirt or an embroidered hat or polo shirt, your imprinted logowill leave a long lasting impression and gain a lot of attention by your targeted audience.

    ReplyDelete