Tuesday, December 4, 2007

Perihal Office...

Smlm 3 dis, spttnye blik kul 6 sbb awal bln tp tak jadi sbb keja byk... kul 9 mlm br hbs.. smlm gak dpt tgk collection yg aku wat .. utk nov aku just dpt 220K +++ jek... jauh lagi nak sampai target 1 iaitu 889K... tp tak pe .. just for beginning... Disember ni kena struggle btl2 laa.. .tp byk lak cuti.. cuti Raya Haji 2hari .. spttnya sehari tp tmbh ngan anual leave aku yg dpt sehari tu so jdlaa 2 hari.. pastu cuti Krismas plak.. hmm...
Hari dpt tau dr officer, Isnin 10Disember ni aku kena g "Induction Course" plak.. alamak..dah short 4 hr kat situ.. camne nak achieve target nie.. Phew x pe laa nak wat time course tu nnt ... hmm... Td tgk performance utk semalam, semalam aku dpt collection dlm 50K++.. byk gak laa.. kalo leh dpt byk tu tiap2 hari sng laa aku nak capai target.. tp x tau laa camne... hope dpt laa bln ni.. leh enjoy skit ... Smile

2 comments:

  1. ye ye aku pun doa kan ko dpt wang banyakkk bulan ini..hahhaaa

    ReplyDelete
  2. Is it possible Abercrombie clothing to turn a profit by gifting abercrombie Jeans promotional items and selling your inventory at the same time? Is it possible to Abercrombie Pants make large sums Abercrombie Tees of money by giving away promotional clothing? Abercrombie Shorts Will this practice bring awareness to your brand? Fashionable promotional clothing items are a great way to Abercrombie Sweaters help sell your brand to your target audience. Items like shirts and caps are favorites among most consumers especially when they receive them for free as a gift or give-away. Be it a screen printed tee shirt or an embroidered hat or polo shirt, your imprinted logowill leave a long lasting impression and gain a lot of attention by your targeted audience.

    ReplyDelete